VEČERAS JE ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE UOČI UTAKMICE SLAVEN BELUPO – ATHLETIC BILBAO

08.08.2012.


Večeras je u prostorijama Slavena Belupa održana konferencija za novinare uoči sutrašnje uzvratne utakmice 3. pretkola Eurolige između Slavena Belupa i španjolskog Athletic Bilbaa.

Prije službenog treninga na Gradskom stadionu španjolskim i hrvatskim novinarima o sutrašnjem ogledu govorio je trener Athletica Marcelo Bielsa:

–   Bit će to odlučujuća utakmica za ostanak u Europskoj ligi i vjerujem da će to biti Athletic, jer imamo prednost iz prve utakmice koju nećemo propustiti. Slaven Belupo je dobra momčad, igrat će pred svojim navijačima, ali mi ne razmišljamo o ničem drugom osim o prolazu. Prilagodit ćemo se igri na malom stadionu, ali to neće utjecati na našu kvalitetu. Slaven Belupo me je ugodno iznenadio igrom u Španjolskoj, ima nekoliko brzih igrača, ali mi idemo dalje – kazao je trener Athletica Marcelo Bielsa.

Nakon konferencije s Marcelom Bielsom pred novinare je izašao trener Slavena Belupa Roy Ferenčina:

Krenut ćemo otvoreno i agresivno od prve minute, jer nemamo što izgubiti. Postignemo li pogodak u prvih 15 minuta sve će biti otvoreno. Španjolci imaju prednost iz prve utakmice, ali mi se nećemo predati iako je kvaliteta na njihovoj strani. Naši su igrači svjesni velikog suparnika i jako su motivirano za sutrašnju utakmicu. Očekujemo, veliku podršku naših navijača s tribina koje će biti ispunjene do posljednjeg mjesta. Za momčad protiv Španjolaca konkurirat će Vugrinec i Gregurina koji su se oporavili od ozljeda – zaključio je raspoloženi Roy Ferenčina.