UVIJEK NASTOJIM POSTIĆI POBJEDNIČKI REZULTAT PA TAKO I S LOKOMOTIVOM – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

14.12.2017.


Slaven Belupo i Lokomotiva u petak otvaraju 20. prvoligaško kolo, posljednje u jesenskom dijelu prvenstva.

Bit će to susret momčadi koje se uz zaprešićki Inter bore za sredinu ljestvice, odnosno što bolji plasman.

U goste nam dolazi moj bivši klub i moji dragi bivši igrači s kojima sam postizao jako dobre rezultate. No prijateljstvo je jedno a posao je nešto potpuno drugo u kojem uvijek nastojim postići bolji rezultat od suparnika. Spremni smo za dolazak Lokosa, nalazimo se u vrlo dobrom ozračju i naravno da mi je želja kao i svima u klubu osvojiti sva tri boda. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti – kazao je na konferenciji za novinare uoči utakmice trener našeg kluba Tomislav Ivković i nastavio:

Svjestan sam da nam je problem realizacija, ali se nadam da će već s Lokomotivom biti bolja, a da ne govorim da ćemo u proljetnom natjecanju sigurno biti učinkovitiji nego u dosadašnjem prvenstvu. Nedostajat će nam Bouadla zbog žutih kartona ali koga nema bez njega se mora. Ostali igrači spremni su za momčad i vjerujem u njihovo htjenje da dođu do pobjede – rekao je između ostalog trener našeg kluba koji je na upit novinara što misli o suđenju dodao:

Nikad ne komentiram suce i njihovo vođenje utakmica jer moguće greške su sastavni dio igre, ali evidentno je da ih neki prozivaju i znam da im nije lako. Vjerujem u njihovo poštenje – istaknuo je Tomislav Ivković.

Utakmica počinje u 18 sati a vodit će je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, dok će njegovi pomoćnici biti Dalibor Conjar (Osijek) i Kruno Šarić (Županja). Četvrti je Igor Pajač (Zelina), delegat Damir Čilić (Vinkovci), a kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Split).