Utin i Grgić novi igrači Slaven Belupa

01.09.2021.


Ikouwem Utin i Alen Grgić novi su igrači Slaven Belupa.

Utin u naš klub stiže kao slobodan igrač iz izraelskog kluba Maccabi Haifa, a u svojoj je karijeri branio i boje Bnei Sakhnina i nigerijske Abe. Rođen je 11. studenog 1999. godine, a pojačat će konkurenciju na poziciji lijevog bočnog igrača. Valja istaknuti da ima osam nastupa za U-20 reprezentaciju Nigerije, a u jednoj utakmici nastupio je i za seniorsku reprezentaciju.

– Sretan sam što sam stigao u hrvatsku ligu i Slaven Belupo. Želim se što prije prilagoditi i kroz maksimalno zalaganje na svakom treningu nametnuti treneru. Vjerujem da ćemo krenuti s boljim rezultatima i na kraju imati uspješnu sezonu – rekao je novi igrač Slaven Belupa.

Grgić u Slaven Belupo stiže na jednogodišnju posudbu iz Osijeka. Grgić je rođen 10. kolovoza 1994. godine u Novoj Gradiški, a može igrati na pozicijama beka i krila. Kroz karijeru je igrao za Osijek u kojem je u 144 nastupa postigao 15 golova i upisao 13 asistencija te za Sesvete i mađarski Diósgyőr.

– O Slaven Belupu i Koprivnici znam sve. Stigao sam u dobro posložen klub. Rezultati do sada nisu bili očekivani, ali tek je početak prvenstva. Znam koju kvalitetu imamo u svlačionici i vjerujem da ćemo poslije reprezentativne stanke krenuti pravim putem – rekao je Grgić.

Našim novim igračima želimo dobrodošlicu u Slaven Belupo!