UTAKMICA U ZADRU TREBALA BI BITI PREKRETNICA U STVARANJU BOLJIH REZULTATA SLAVENA BELUPA

08.09.2014.


Nakon subotnje gostujuće pobjede nad drugoplasiranim slovenskim prvoligašem Zavrčom (1:0), Slaven Belupo danas poslijepodne nastavlja s treninzima i pripremama za vrlo važan susret u nedjelju sa Zadrom koji će također igrati u gostima.
Kako su se farmaceuti u prijateljskom ogledu u Sloveniji predstavili u vrlo dobrom izdanju od njih se očekuje da će i u Zadru, kojeg je prije nekoliko dana preuzeo iskusni stručnjak Miroslav Ćiro Blažević pokazati svoje pravo lice i prekinuti seriju prvenstvenih poraza, koja ih je nažalost dovela na začelje ljestvice.
Trener Elvis Scoria sa Zavrčom je izveo trenutačno najjači sastav u kojem su se od prve minute našli novopridošli Mirić, strijelac pobjedničkog pogotka, vratar Kardum koji se istaknuo s nekoliko vrlo uspješnih obrana, te Cesarec, dok su naknadno u igru ušli Barišić, Vaslij i Paracki. Od samog početka krenuo je i Brlek koji se potpuno oporavio od ozljede, odigrao svih 90 minuta i bio jedan od najboljih pojedinaca.
Iako nedjeljni suparnici Slavena Belupa na ljestvici imaju bod više, u našem se klubu očekuje da bi utakmica sa Zadranima trebala biti prekretnica u stvaranju boljih rezultata s kojima bi krenulo uspješnije razdoblje i mirnija prvoligaška plovidba.
Uvjereni smo, da je toga svjestan i stručni stožer kojeg predvodi trener Elvis Scoria i da će zadarsko gostovanje donijeti vedrinu u redove naše momčadi koja do sada, bez obzira na nepovoljan prvenstveni raspored nije ispunila očekivanja.
Koprivnički navijači također očekuju da će Slaven Belupo u Zadru izgledati znatno bolje nego u dosadašnjim utakmicama i da će ih konačno obradovati željenim rezultatom, te prekinuti crnu prvoligašku seriju koja ipak predugo traje.