UTAKMICA U PULI ZA FARMACEUTE JE OD NAJVEĆE VAŽNOSTI

24.10.2014.


Uoči subotnje utakmice s Istrom u Puli nogometaši Slavena Belupa, zbog jakih kiša, ovog su tjedna pretežito trenirali na umjetnoj travi gdje su se pripremali za ovaj vrlo značajan ogled.
Puljani su Koprivničancima izravni suparnici u borbi za opstanak i ne treba dvojiti kako bodovi imaju veliku važnost za oba kluba.
U posljednje vrijeme igramo dobro ali nikako da se odmaknemo od posljednjeg mjesta. Nekoliko bodova nam je “pobjeglo” zbog naše neefikasnosti i niz propuštenih “zicera”. Svjesni smo da nas čeka teška utakmica, naši domaćini su dobra momčad koja je tjelesno pripremljena, igra na kontre i polukontre ali nismo bez izgleda – ističe Elvis Scoria i dodaje:
Znamo u kakvom smo položaju, za nas je svaka utakmica od najveće važnosti pa tako i ova u Puli. Najvažnije da zadržimo razinu igre koju smo imali na posljednjim susretima, pa i s Hajdukom iako smo izgubili. Usto moramo igrati pametno, koncentrirano i paziti da ne griješimo u obrani dok u napadu moramo iskoristiti prigode kojih će sigurno biti. Vjerojatno će biti nekih promjena u našem sastavu, ali to ću odlučiti uoči utakmice– zaključio je trener naše momčadi.
Na ovosezonskim gostovanjima farmaceuti se nisu baš iskazali. Osvojili su samo bod i to kod Zagreba.