UTAKMICA SA ZAGREBOM BIT ĆE ZA FARMACEUTE ISPIT ZRELOSTI

12.11.2012.


Slaven Belupo u Zadru nije ispunio očekivanja. Ostao je bez ijednog boda, iako je prije odlaska priželjkivao pozitivan rezultat, odnosno barem neodlučeni rezultat.

Utakmica je za Koprivničance u Stanovima otišla u krivom pravcu već u prvom poluvremenu kada su domaćini dominirali travnjakom, postigli pogodak, što se na kraju pokazalo i konačnim ishodom.
Iako su farmaceuti u drugom dijelu igre bili bolja i opasnija momčad, još jednom je izostala realizacija njihovih prigoda i Zadrani su potpuno mirno utakmicu priveli kraju.
Nema dvojbe, da u posljednjih nekoliko kola Slaven Belupo ima velikih problema s postizanjem pogodaka, osobito kada ne igra Vugrinec, najuspješniji klupski strijelac.
Svjestan je toga i trener Ferenčina koji je nakon zadarskih izgubljenih bodova zavapio za učinkovitošću svojih napadača i najavio, da ih se neće dugo čekati i da će već u subotu protiv Zagreba morati pokazati koliko vrijede.
Jer, kako je istaknuo koprivnički stručnjak riječ o možda najvažnijoj jesenskoj utakmici u kojoj samo pobjeda farmaceutima osigurava ostanak u prvoj polovici ljestvice.
Kako će se sa Zagrebom u momčad vratiti Kokalović i oporavljeni Vugrinec za očekivati je, da će naša momčad izgledati znatno snažnije i kvalitetnije, te da će s „pjesnicima“ iz Kranjčevićeve koje predvodi legendarni trener Ćiro Blažević pronaći put do pobjede, bez koje je već tri prvenstvena kola.
Slaven Belupo je nakon izgubljenog zadarskog izleta danas odradio prvi trening s kojim je krenuo prema utakmici sa Zagrebom od koje njegovi navijači i svi koji vole koprivničkog prvoligaša očekuju sva tri boda.