UTAKMICA SA STURMOM U GRAZU DAT ĆE ODGOVOR S KAKVIM ĆE SASTAVOM SLAVEN BELUPO DOČEKATI HAJDUK

07.02.2013.


Jučerašnja prijateljska utakmica Slavena Belupa s drugoligašem Vinogradarom koju su farmaceuti izgubili 0:2, nije dala dobar odgovor treneru Ferenčini desetak dana prije početka proljetnog prvenstva i ogleda s Hajdukom.

Trener koprivničkog prvoligaša bio je vidno nezadovoljan onim što su pokazali igrači koji konkuriraju za najbolju jedanaestoricu i siguran je, da će s povratkom Kokalovića, Marasa, Bubnjića, Vugrinca i Glavice Slaven Belupo izgledati puno bolje i biti znatno spremniji za kvalitetniju igru.
Šteta, što će proljetni start morati propustiti Čanađija koji je ozlijedio skočni zglob u prijateljskoj utakmici reprezentacije Hrvatske (U-19) s Francuskom, jer će njegova igra u veznom redu farmaceutima itekako nedostajati.
Iako je kombinirani Slaven Belupo izgubio od Vinogradara ohrabruje povratak Nikole Raka koji je igrao vrlo angažirano i pokazao, da će opet biti jedan od ključnih igrača u momčadi našeg kluba.
Prije susreta s Hajdukom koji 16. veljače dolazi u Koprivnicu trener Ferenčina imat će još jednu prijateljsku provjeru.
Bit će to u subotu kada Slaven Belupo gostuje kod austrijskog prvoligaša Sturma u Grazu nakon koje će se više znati o početnoj jedanaestorici, koja će startati u proljetni prvoligaški nastavak.
Nakon ogleda sa Sturmom bit će također poznato na koje od novopridošlih igrača Slaven Belupo računa u nastavku prvenstva, dok će oni na koje ne računa opet na posudbu u redove koprivničkog trećeligaša.