UTAKMICA S ISTROM ZA NAS JE JEDNA OD NAJVAŽNIJIH – REKAO JE TRENER SLAVENA BELUPA ŽELJKO KOPIĆ

28.10.2016.


Slaven Belupo se u subotnjem susretu s Istrom 1961 na koprivničkom stadionu nalazi pred jednim od najvećih jesenskih izazova, jer već 12 prvoligaških kola nije osjetio slast pobjede.
U našem klubu svjesni su značaja utakmice u kojoj pred svojim navijačima priželjkuju osvajanje sva tri boda s kojima bi prestigli Puljane i odmaknuli se od momčadi iz donjeg dijela ljestvice.
Za nas je to zaista jako važan susret u kojoj će se vidjeti vrijednost naše momčadi i vjerujem da možemo nakon dužeg vremena postići pobjedu. U prošlom kolu sa Splitom nismo se predstavili kako smo željeli, ali smo zato u istarskom Novigradu u Kupu postigli pobjedu i pokazali da smo na dobrom putu. Vrlo smo motivirani za ogled s Istrom, nema igrača koji neće dati sve od sebe i mislim da imamo svježinu koja će nam donijeti sva tri boda – kazao je Željko Kopić trener naše momčadi i dodao:
Puljani su dolaskom novog trenera krenuli znatno bolje u prvenstvo no mi smo domaćini i to moramo pokazati pred našim navijačima. I dalje nam nedostaju Pokrivač i Radić zbog ozljeda dok su ostali igrači spremni za nastup, a početnu jedanaestoricu odredit ću nakon posljednjeg treninga – zaključio je Željko Kopić, dok je mladi igrač Nikola Katić istaknuo:
Svjesni smo što nam znači ova utakmica, znam da su već i naši navijači nezadovoljni prvenstvenim rezultatima i zato moramo učiniti sve da bodovi ostanu u Koprivnici. Uvjeren sam da ćemo uz borbenu i motivacijsku igru u tome uspjeti – rekao je stoper, a po potrebi i “veznjak” naše momčadi Nikola Katić.
Utakmicu počinje u 17 sati a vodit će je Ante Vučemilović, dok će njegovi pomoćnici biti Dejan Berger i Marjan Tomas (svi iz Osijeka). Četvrti je sudac Ante Čuljak iz Zagreba, a delegat Antun Valić iz Slavonskog Broda.
Slaven Belupo poziva svoje navijače da u subotu u što većem broju dođu na Gradski stadion i svojom podrškom pomognu momčadi koju vole u nastojanjima da osvoji sva tri boda.