UTAKMICA S CIBALIOM BIT ĆE ZAHTJEVNA, ALI VJERUJEM U NAŠ DOBAR REZULTAT – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

20.04.2017.


Slaven Belupo u petak gostuje u Vinkovcima gdje ga u sklopu 29. prvoligaškog kola očekuje susret s domaćom Cibaliom.

Iako su Vinkovčani posljednji na ljestvici naši igrači ne dvoje da će to biti zahtjevna utakmica u kojoj će nastojati doći do prve proljetne pobjede.

Analizirali smo naša gostovanja kod Hajduka i Intera na kojima smo ostali nepobijeđeni uz dosta dobrih stvari, ali i nekih propusta. Susret s Cibaliom bit će naše treće gostovanje za redom i vjerujem u pozitivan rezultat. Ukaže li nam se prigoda idemo na sva tri boda koja su nam izmaknula na nekim dosadašnjim utakmicama, iako to igrom nismo zaslužili – kazao je na konferenciji za novinare trener našeg kluba Željko Kopić i nastavio:

Za početni sastav kandidiraju Musa i Christensen koji nisu nastupili u Zaprešiću, dok će nam zbog ozljede nedostajati Purić – zaključio je Željko Kopić, a vezni igrač Dalibor Stevanović dodao:

–  Jako dobro radimo na treninzima i dobro igramo, ali nas rezultat ne prati u očekivanoj mjeri. Iako su Vinkovčani posljednji na ljestvici nimalo ih ne podcjenjujemo jer su kod njih do bodova vrlo teško došli i naši najbolji prvoligaši. Ipak se nadam dobrom rezultatu jer imamo igračku i momčadsku  kvalitetu koja to može postići – rekao je Dalibor Stevanović.

Utakmica u Vinkovcima počet će u 20 sati a vodit će je sudac Dalibor Mlakar, dok će njegovi pomoćnici biti Krunoslav Ambrinac i Dražen Mandir. Četvrti je Ivan Vučković (svi iz Zagreba).