UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM POSJETILA NAŠ KLUB

21.04.2011.


Kako bi pomogao Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom da namakne potrebna novčana sredstva za kupnju i adaptaciju objekta za program pomoći osobama s mentalnim poteškoćama, naš klub će za tu namjenu izdvojiti sav prihod s prvenstvene prvoligaške utakmice sa splitskim Hajdukom, koja se igra u subotu 23. travnja na koprivničkom stadionu. Danas prije podne članovi Udruge posjetili su trening nogometaša Slavena Belupa s kojima su razgovarali i zanimali se za njihove igre u prvoligaškom prvenstvu i u subotu će doći na utakmicu, te svojim bodrenjem nastojati pomoći farmaceutima u susretu sa splitskim klubom.
Slaven Belupo je prvi koprivnički sportski klub koji se uključio u spomenutu akciji i poziva svoje navijače da kupnjom ulaznice za utakmicu s Hajdukom novčano pomognu ovu vrijednu i humanitarnu akciju.
Za utakmicu sa Splićanima neće biti besplatnih ulaznica, a svaki posjetitelj koji kupi ulaznicu sudjeluje u prihodu koji je namijenjen Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica.