U ZAPREŠIĆU NAS OČEKUJE JAKO ZAHTJEVNA UTAKMICA – REKAO JE ŽELJKO KOPIĆ

25.02.2016.


Nakon nedjeljnog uspjeha, pobjede u susretu s Osijekom, Slaven Belupo u petak odlazi kod Inter Zaprešića koji je šesti na ljestvici s dva boda prednosti ispred farmaceuta.
Utakmice sa Zaprešićanima uvijek su bile pod posebnim povećalom, pa tako će biti i ova, jer će obje momčadi tražiti bodove s kojima bih se još više odmaknule od opasne zone.
Bit će to sigurno dobar i za nas vrlo zahtjevan susret u kojem će odlučiti kvaliteta koju obje momčadi imaju, pa i individualnost pojedinaca. Svjesni smo da je Inter domaćin i da želi steći prednost svog travnjaka, ali mi također možemo svakog iznenaditi. Idemo po pozitivan rezultat i mislim da ćemo ga ostvariti. Pobjeda s Osijekom veliki nam je poticaj za gostovanje u Zaprešiću. Osim Parackog svi igrači konkuriraju za momčad koju ću odrediti uoči utakmice, iako će najvjerojatnije istrčati sastav kao i s Osijekom – istaknuo je trener našeg kluba Željko Kopić i dodao:
Odigramo li angažirano kao s Osjećanima, a nema razloga da tako ne bude ne strahujem za povoljan rezultat koji bi nam nakon osvojenih bodova u prošlom kolu i te kako dobro došao – kazao je između ostalog Željko Kopić.
Utakmica u Zaprešiću počet će u 16 sati a vodit će je četvorka iz Splita. Goran Gabrilo bit će “glavni”, njegovi pomoćnicu su Mario Pepur i Hrvoje Radić, dok je četvrti Duje Strukan. Delegat: Krešimir Glavina (Prelog).