U ZAGREBU OČEKUJEMO POZITIVAN REZULTAT

24.11.2016.


Nakon osvojenog boda s vodećom Rijekom, Slaven Belupo u sklopu 17. prvoligaškog kola u petak gostuje kod Lokomotive koja na ljestvici ima bod manje od naše momčadi.
Nema dvojbe da će to biti vrlo važna utakmica za jedan i drugi sastav jer riječ je o prestižu između ovih klubova u kojem ekipa trenera Željka Kopića ima namjeru nastaviti niz dobrih igara i ostvariti povoljan rezultat.
Prvenstvo ide dalje a s Riječanima smo pokazali da možemo igrati kvalitetan nogomet i biti velika prepreka najboljim hrvatskim momčadima. U susretima s Osijekom i Rijekom trebali smo prema igri osvojiti još koji bod, ali nažalost u tome nismo uspjeli. Vjerujem da možemo i s Lokomotivom odigrati na visokoj razini, iako će to biti vrlo zahtjevna utakmica jer naši suparnici imaju niz kvalitetnih mladih igrača – kazao je trener Željko Kopić i nastavio:
Nedostajat će nam Stevanović i Pokrivač, dok bi za momčad mogli konkurirati Barić i Arap ako se potpuno oporave od ozljeda. No u susretu s Lokomotivom najvjerojatnije će istrčati sastav koji je nastupio s Rijekom – zaključio je trener našeg kluba, dok je “veznjak” Mario Burić dodao:
Očekujem da ćemo i s Lokomotivom igrati dobro i nadam se našoj pobjedi. Osvojeni bod s Rijekom jako nas motivira za završnicu jesenskog prvenstva u kojoj ćemo nastojati osvojiti peto mjesto – naglasio je Mario Burić.
Utakmica Lokomotiva – Slaven Belupo igrat će se u 18 sati, a vodit će je Željko Frković iz Gospića. Njegovi pomoćnici bit će Kruno Šarić iz Županje i Marjan Tomas iz Osijeka. Četvrti je Mario Vidulin iz Kanfanara, a delegat Milan Rukavina iz Rijeke.