U VINKOVCIMA NAS OČEKUJE JAKO ZAHTJEVNA UTAKMICA – KAZAO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

20.10.2017.


U sklopu 13. prvoligaškog kola Slaven Belupo u subotu gostuje kod Cibalie koja na ljestvici ima četiri boda manje, ali je itekako opasna na svom vinkovačkom travnjaku.

Svjestan je toga i naš trener Željko Kopić koji se na današnjoj pressici još jednom osvrnuo na izgubljenu utakmicu kod kuće s Interom iz Zaprešića.

Još sam pod dojmom neočekivanog poraza u prošlom kolu koji nas je vratio dosta unazad od naših želja, iako smo bili bolja momčad te propustili nekoliko stopostotnih prigoda. No prvenstvo se nastavlja i morat ćemo igrati bolje, posebno učinkovitije ako želimo poboljšati trenutačni plasman – kazao je Kopić i nastavio:

Utakmica s Vinkovčanima nam je trenutačno najvažnija i nastojat ćemo doći do pozitivnog rezultata. Gledali smo Cibaliu na kup-utakmici u Varaždinu, vidjeli dosta toga i znamo da trebamo biti na najvišoj razini za ostvarenje cilja. Nedostajat će nam Bouadla zbog tri žuta kartona, a početni sastav odredit ću uoči susreta – zaključio je trener našeg kluba.

Utakmica u Vinkovcima igra se od 15 sati, vodit će je Fran Jović iz Zagreba dok će njegovi pomoćnici biti Krunoslav Ambrinac također iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupna. Četvrti je Ivan Vučković (Zagreb), a delegat Ante Vučemilović (Osijek).