U VINKOVCIMA BEZ MILARDOVIĆA I MUJANOVIĆA

12.04.2011.


Nakon osvojenog boda s Hrvatskim dragovoljcem u Zagrebu (0:0), Slaven Belupo danas nastavlja s treninzima i pripremama za sljedeće prvoligaško kolo u kojem gostuje kod Cibalie u Vinkovcima.
S Hrvatskim dragovoljcem ostali smo bez Milardovića kojem je teže ozlijeđen nos i najvjerojatnije neće istrčati s Cibaliom, a bit će upitan i za uzvratnu utakmicu Hrvatskog kupa s Dinamom, koju igramo na koprivničkom stadionu 20. travnja. U Vinkovcima će nam nedostajati i Mujanovića koji je dobio treću javnu opomenu. Pred nama je tjedan u kojem ćemo morati nešto iskombinirati u našem veznom redu kako bi dovoljno snažni nastupili sa Cibaliom – kazao je Roy Ferenčina, trener Slavena Belupa i nastavio:
Iako sam zadovoljan osvojenim bodom s Hrvatskim dragovoljcem, nisam zadovoljan s realizacijom momčadi koja je svih 90 minuta bila bolja, ali je opet propustila nekoliko sjajnih prigoda. Nadam se, da ćemo u Vinkovcima imati više sreće i da ćemo se nepobijeđeni vratiti u Koprivnicu, iako je Cibalia poznata kao domaćinska momčad. U konkurenciju za vinkovački sastav vraća se Kaja Rogulj koji s Hrvatskim dragovoljcem nije nastupio zbog tri žuta kartona.