U UTORAK PUT U TURSKU

28.08.2007.


Slaven Belupo u utorak, 28. kolovoza kreće na put u Tursku, redovnom zrakoplovnom linijom od Zagreba do Istanbula, gdje je dolazak predviđen u 18 sati. Trener Krunoslav Jurčić održat će u srijedu u 18,40 sati konferenciju za novinare uoči uzvrata s Galatasarayom, a istog dana od 19 sati naša momčad će trenirati na Stadionu Ali Sami Yen. Trening će biti otvoren za predstavnike medija.
Na put u Istanbul krenut će 18 igrača: Iveša, Rodić, Poldrugač, Radiček, Radeljić, Kristić, Bošnjak, Božac, Jajalo, Sopić, Posavec, Poljak, Šomoci, Kokalović, Delić, Kresinger, Šehić i Vručina. Kod kuće ostaju ozlijeđeni Jurić i Čaval te Šiklić, koji nema pravo nastupa u 2. pretkolu Kupa UEFA.
Uzvratna utakmica 2. pretkola Kupa UEFA između Galatasaraya i Slavena Belupa odigrat će se u četvrtak s početkom u 20 sati (21 po turskom vremenu). U prvom susretu, 16. kolovoza u Koprivnici, Galatasaray je pobijedio rezultatom 2:1.
Turski predstavnik nastupit će u najjačem sastavu, s oporavljenim igračima veznog reda Lincolnom i Linderothom. Galatasaray je nakon tri kola zauzeo vodeću poziciju u turskom prvenstvu, u tri utakmice skupio je devet bodova uz gol-razliku 6:0.
Utakmicu u Istanbulu sude talijanski suci Nicola Rizzoli, Andrea Stefani i Massimo Biasutto, a četvrti sudac je Nicola Stefanini.