U SUSRETU S HAJDUKOM OČEKUJEM POZITIVAN REZULTAT – REKAO JE TRENER NAŠEG KLUBA

25.05.2017.


U Slavenu Belupu sve je spremno za posljednju ovosezonsku prvenstvenu utakmicu s Hajdukom koja će se igrati u petak na koprivničkom stadionu s početkom u 18 sati.

Na pressici uoči susreta s “bilima” koji su osigurali plasman na treće mjesto, trener našeg kluba Željko Kopić je rekao:

Analizirali smo utakmicu s Lokomotivom u Zagrebu gdje smo bili bolji, ali smo ostali bez bodova zahvaljujući greškama koje su nam se do sada nažalost dogodile na nekoliko proljetnih susreta – istaknuo je Kopić i nastavio:

Ogled s Hajdukom za nas je posebno važan, bit će to jako zahtjevna utakmica u kojoj se želimo predstaviti dobrom igrom i postići pozitivan rezultat kako bih se na najljepši način oprostili od naših navijača. Nedostajat će nam Katić i Marković koji su s A reprezentacijom u Los Angelesu, dok su ostali igrači na raspolaganju. Početni sastav odredit ću uoči utakmice – zaključio je trener našeg kluba dok je najbolji strijelac Slavena BelupaHeber dodao:

Ići ćemo maksimalno angažirano što znači na pobjedu. Hajduk je kvalitetna momčad, ali možemo ga svladati kao što smo to učinili jesenas, također na našem stadionu – zaključio je Heber.

Kako je rekao tehnički direktor našeg kluba Robert Kerovec utakmica s Hajdukom je povišenog rizika, očekuje se oko 500 njegovih navijača pa se mole gledatelji da ranije dođu na susret kako se pred blagajnama ne bi stvarala gužva.