U SUBOTU PRVA PROVJERA FARMACEUTA NA SLOVENSKIM PRIPREMAMA

26.06.2015.


Pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovih suradnika nogometaši našeg kluba od ponedjeljka se nalaze na Rogli, gdje provode drugi dio priprema za novu prvoligašku sezonu.

Pripremama se od srijede priključio i novopridošli “veznjak” Stefan Savić (21), dosadašnji igrač drugoligaša LASK-aiz Linza i jedan od najdarovitijih mladih austrijskih igrača koji je nogometnu karijeru započeo u salzburškom Red Bullu.

Kako nam je rekao sportski direktor Josip Omrčen-Čeko u subotu s početkom u 17.30 sati Slaven Belupo će imati i prvu prijateljsku provjeru na slovenskim pripremama, a suparnik će mu biti tamošnji prvoligaš Krka iz Novog Mesta.

Utakmica će se igrati 2×75 minuta na kojoj će trener Željko Kopić još jednom provjeriti igrače koji se nalaze na Rogli, tako da će izvesti dvije momčadi kao i u dosadašnjim prijateljskim ogledima s Interom iz Zaprešića i Zagrebom.

Očekuje se, da će se u sutrašnjem susretu s Krkom prvi put uz novopridošlog Stefana Savića u momčadi pojaviti i Filip Ozobić, koji se potpuno oporavio od operacije trbušnog zida i koji bi u novom prvenstvu trebao biti jedan od glavnih oslonaca naše momčadi.