U SUBOTU PRIJE PODNE ODLUČUJU SE O NASTAVKU UTAKMICE S LOKOMOTIVOM

15.12.2017.


 • Kišom natopljen teren nije izdržao duže od prvog dijela susreta 20. kola između Slavena Belupa i Lokomotive u kojoj nismo gledali nogomet već, igru bez igre.
  Zbog toga je sudac Tihomir Pejin zajedno s delegatom Damirom Čilićem i kapetanima na poluvremenu zaključio, kod rezultata 0:0 da ne postoje uvjeti za nastavak igre te je susret prekinut.
  Utakmica bi trebala biti nastavljen sutra u 14 sati, ali pod uvjetom da sudac i delegat prije podne oko 9 sati još jednom provjere uvjete za igru.
  Ako ih neće biti drugo poluvrijeme će se odigrati u naknadno određenom terminu o čemu ćemo vas obavijestiti.
  Utakmica je inače započela malom svečanosti. Djelatnica kluba Draženka Lesar uručila je poklon Nikoli Pokrivaču koji se oprostio od aktivnog igranja nogometa te će se, uz školovanje posvetiti trenerskom pozivu.
  Kada je riječ o prvom poluvremenu onda treba reći da je susret krenuo u zaista nemogućim uvjetima a prvu prigodu vidjeli smo u 27. minuti kada je Arap izveo korner, Katić odlično pucao glavom no njegov udarac s gol-crte izbacio je gostujući obrambeni igrač Olujić.
  Nekoliko minuta kasnije Trebotić je dočekao jednu loptu na 16 metara, pokušao gađati, no Šempera se nije dao iznenaditi.
  U 43. minuti najbolja prigoda za Slaven Belupo!
  Pejić je bio u dobroj akciji, izašao sam pred Šempera ali je njegov udarac s 20-tak metara završio u rukama vratara Lokomotive.
  – Na početku susreta uvjeti nisu bili previše dobri, ali smo zaključili da utakmica ipak može početi. Nažalost, jaka kiše tijekom prvog poluvremena znatno je otežala mogućnosti za igru i sudac Pejin je poslije isteka 45. minute bio primoran utakmicu prekinuti. Sutra prije podne odlučit ćemo što će biti s drugim poluvremenom i bit ćete pravovremeno obaviješteni – kazao je novinarima delegat utakmice Damir Čilić.