U SRIJEDU OPET OGLED S DINAMOM, ALI U HRVATSKOM KUPU

10.03.2014.


Nakon neočekivano visokog i najtežeg prvenstvenog poraza u dosadašnjem prvenstvu od vodećeg Dinama (1:6), Slaven Belupo će s istim suparnikom u srijedu opet igrati na koprivničkom stadionu u sklopu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa (17 sati).
Bit će to prvi od dva polufinalna ogleda u kojem se od farmaceuta očekuje da igraju na znatno višoj razini nego u prvenstvu i pokažu više želje za uspjehom s uglednim suparnikom, koji ih je u subotu potpuno posramio na njihovom travnjaku.
Svoje nezadovoljstvo igrom i rezultatom posebno su iskazali čelni ljudi kluba koji uz najveće napore i na vrijeme igračima osiguravaju novčana primanja, a oni im to vraćaju nezalaganjem i vrlo lošom formom koja je koprivničku momčad dovela u opasnu zonu ispadanja.
Ova kriza igre i rezultata nažalost nije od jučer već traje jedno duže razdoblje i već je zaista vrijeme da igrači shvate u koje su nemirne vode doveli klub i naravno sebe.
Jer, na ovaj način u Slavenu Belupu koji ima 17-godišnju prvoligašku tradiciju se ne može tako igrati i svaki onaj koji nosi majicu kluba mora se itekako zamisliti nad onim što pokazuje na travnjaku.
Nije sramota izgubiti od boljeg i jačeg suparnika kakav je Dinamo ako na terenu pružiš svoj maksimum,koji je u potpunosti izostao u subotnjem susretu i razočarao sve prijatelje koprivničkog nogometa, a posebno navijače kluba.
Nadamo se, da tako neće biti u srijedu u prvoj utakmici polufinala kupa s istim suparnikom i da će Slaven Belupo izgledati znatno bolje nego što je izgledao u subotu. Bude li tako bit će to veliko ohrabrenje uoči prvenstvenog gostovanja kod Zadra s kojim su farmaceuti još u ljeto prošle godine postigli svoju prvu ovosezonsku pobjedu.