U ŠIBENIKU BEZ ČAVALA I POSAVCA

20.09.2008.


Slaven Belupo u nedjelju s početkom u 16,30 sati u Šibeniku igra utakmicu 8. kola Prve HNL s istoimenim domaćinom.
Naša momčad na gostovanje u Šibenik odlazi nakon utakmice 1. kola Kupa UEFA s ruskim CSKA (1:2), koja je u Koprivnici odigrana u četvrtak.
– Iako smo prije dva dana odigrali tešku i zahtjevnu utakmicu sa CSKA, pronaći ćemo svježine za gostovanje na Šubićevcu. Nika nije lako igrati u Šibeniku, znamo da nas očekuje teška utakmica, ali vjerujemo da možemo ostvariti pozitivan rezultat. U sastavu će doći do promjena u odnosu na četvrtak, jer zbog tri žuta kartona Kristijan Čaval i Srebrenko Posavec nemaju pravo nastupa. Umjesto Čavala će igrati Alen Maras, a Posavca će zamijeniti Mato Jajalo, koji zbog žutih kartona nije mogao igrati protiv CSKA – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković na konferenciji za novinare uoči odlaska na gostovanje u Šibenik.
Šibenik, Stadion Šubićevac: Šibenik – Slaven Belupo (Prva HNL, 8. kolo).
Nedjelja, 21.09.2008. u 16,30 sati.
Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Tomislav Petrović (Valpovo), Tomislav Šetka (Đakovo) i Danijel Trampus (Osijek). Delegat: Stipe Doljanin (Hrvace). Kontrolor suđenja: Darko Cvitković.
KANDIDATI: Rodić, Pelin, Purić, Rogulj, Lapić, Kokalović, Maras, Poldrugač, Bilen, Nicolas, Gregurina, Jajalo, Šafarić, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić, Šehić.
NEDOSTAJU: Čaval, Posavec (tri žuta kartona).