U PULU ODLAZIMO PO POZITIVAN REZULTAT

04.12.2015.


U Slavenu Belupu nakon uspjeha u četvrtfinalu Hrvatskog kupa u vrlo dobrom ozračju očekuju gostovanje kod Istre 1961 s kojom će igrati u nedjelju (17 sati) u Puli.
Nema dvojbe da je plasman u polufinale kupa farmaceutima donio značajno samopouzdanje, što je na konferenciji za novinare uoči odlaska na istarski poluotok naglasio i trener Željko Kopić:
Pobijedivši Osječane u kupu napravili smo veliki posao i to nam daje za pravo da s više sigurnosti odlazimo Istri s kojom nas očekuje vrlo teška utakmica u kojoj se nadamo dobrom rezultatu. Još nisam odlučio koja će jedanaestorica započeti susret, što ću učiniti uoči nedjeljnog ogleda – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Istra kod kuće igra napadački nogomet, a tako ćemo se i mi postaviti. Najvjerojatnije za utakmicu u Puli neću moči računati na Križmana i Mihaljevića zbog ozljeda – istaknuo je trener našeg kluba, dok je mladi branič Gordan Barić koji ne prvi put bio u početnom sastavu u susretu s Osijekom dodao:
Puljani su dobra momčad koja je opasna na svom travnjaku, ali možemo ih iznenaditi. Ako ćemo igrati kao s Osijekom, a nema razloga da tako ne bude jer jako marljivo i dobro treniramo, tada možemo do pozitivnog rezultata– zaključio je Gordan Barić, koji je ljetos došao među farmaceute.
Utakmicu će voditi Duje Strukan iz Splita, a njegovi pomoćnici bit će Goran Perica (Šibenik) i Robi Kezele. Četvrti je Domagoj Vučkov, a delegat Ivan Smokrović (svi iz Rijeke).