U PRIPREMAMA DEVET PRIJATELJSKIH UTAKMICA

16.06.2008.


Prva momčad Slavena Belupa će u sklopu priprema za novu sezonu odigrati devet prijateljskih utakmica s jakim suparnicima.
U sklopu priprema na slovenskoj Rogli, kamo će naša momčad otputovati u utorak, prva utakmica na rasporedu je 21. lipnja u Austriji, a suparnik je ruski prvoligaš Tom iz Tomska. Ciparska Omonia je suparnik 24. lipnja na Rogli (još se čeka službena potvrda), a 25. lipnja igrat će se sa slovenskim Interblockom.
Naša momčad će od 1. do 11. srpnja boraviti u Nizozemskoj, u mjestu Doorwerth i u tom razdoblju će odigrati četiri utakmice: 3. srpnja s ukrajinskim Metalurgom iz Donjecka, 6. srpnja s izraelskim Hapoelom iz Tel Aviva, 9. srpnja s rumunjskom Universitateom iz Craiove i 10. srpnja s nizozemskim drugoligašem Helmondom.
Po povratku u Hrvatsku, 13. srpnja u Sigecu kraj Koprivnice prijateljsku utakmicu u sklopu obljetnice domaće Mladosti odigrat će Slaven Belupo i varaždinski Varteks. Na turniru stogodišnjaka u Virju uz domaći Podravac 20. srpnja će nastupiti i Slaven Belupo te Segesta iz Siska.