U POTRAZI ZA PROVJERENIM VEZNJAKOM

27.06.2012.


Nakon osmodnevnih priprema u Sv. Martinu na Muri u sklopu kojih je odigrao dvije prijateljske utakmice, s domaćim hrvatskim trećeligašem Poletom (3:0) i bosansko-hercegovačkim prvoligašem Borcem iz Banja Luke (2:1), Slaven Belupo danas ima slobodan dan i u četvrtak prije podne nastavlja s treninzima na koprivničkom stadionu.

U obje utakmice međimurskih priprema trener Ferenčina isprobao je sve raspoložive snage, osim Vugrinca koji se u potpuni trenažni proces uključio u ponedjeljak i Čanađije koji će to učiniti od 1. srpnja.

Trener farmaceuta vrlo je zadovoljan dosadašnjim radom svih igrača koji su na obje prijateljske provjere iskazali disciplinu u igri i čvrstoću, pogotovo mladi koji traže svoje mjesto u udarnoj postavi.

Kako igrački kadar još nije potpun u klubu i dalje razmišljaju da im je uz dolazak napadača Nikole Raka potreban i jedan provjereni igrač na mjestu zadnjeg veznog s kojim bi „zatvorili“ sredinu terena. Njegovo ime još nije poznato, a sve bi se trebalo znati do početka sljedećeg tjedna kada će biti poznat i konačni popis igrača s kojima će naš klub krenuti u novu europsku sezonu i prvoligaško prvenstvo.

Sljedeću prijateljsku provjeru Slaven Belupo će imati u subotu kod zagrebačke Lokomotive nakon koje će najvjerojatnije smanjiti broj igrača na koje računa u nadolazećem razdoblju.