U posljednjoj utakmici sezone Slaven Belupo domaćin Varaždinu

20.05.2021.


Nogometaši Slaven Belupa u posljednjem će kolu aktualne sezone snage odmjeriti s Varaždinom. Utakmica će se igrati u subotu od 17 sati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, a bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u sezoni. Naš Slaven je upisao dvije pobjede, jednu u Varaždinu rezultatom 1:2 i jednu u Koprivnici rezultatom 2:0, dok je jedna utakmica završila remijem rezultatom 1:1. Golove za našu momčad postizali su Krstanović, Bačelić Grgić, Glavčić, Knoll i Delić. Varaždinci su trenutno posljednjeplasirani na prvenstvenoj ljestvici s 28 bodova, dok je Slaven Belupo sedmi s tri više.

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Bebek (Rijeka), dok će njegovi pomoćnici biti Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Zdenko Lovrić (Đakovo). VAR sudac bit će Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), a AVAR Borut Križarić (Čakovec). Delegat susreta bit će Damir Stipković (Zagreb), a kontrolor Dragutin Karlo Poljak (Zagreb).

Valja istaknuti da će naša momčad u znak podrške kampanji “Kaftrio – udah života”, akciji čiji je cilj da Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje uvrsti lijekove za cističnu fibrozu na listu kako bi bili dostupni svim oboljelima u Hrvatskoj, istrčati u prigodnim majicama posvećenim istoj.