U PONEDJELJAK OD 16 SATI S ISTROM, U MOMČAD SE VRAĆA BOUADLA

13.05.2018.


U sklopu 35. prvoligaškog kola Slaven Belupo u ponedjeljak na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš dočekuje Istru 1961.
Bit će to prva od dvije posljednje ovosezonske utakmice pred njegovim navijačima u kojoj se očekuje pobjednički rezultat, nakon neuspješnog nastupa s Rudešom u Zagrebu.
U prošlom kolu se nismo postavili kao momčad koja može odgovoriti na određene izazove, ostavili smo slabi dojam i mislim da nismo igrali dovoljno profesionalno. Nekim našim igračima nedostaje više karaktera, premalo daju za ono što im se u klubu pruža, kao da nisu svjesni što bi im se dogodilo da igraju u nekoj drugoj sredini – kazao je na današnjoj pressici razočarani trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:
Po meni je susret s Puljanima velika odgovornost, moramo se postaviti kao da igramo Ligu prvaka i pokazati svoju kvalitetu. Očekujem da će cijela momčad biti na znatno višoj razini, te Istri uzvratiti za poraz koji nam je nanijela kad smo kod nje gostovali. U momčad se vraća Bouadla koji se oporavio od ozljede dok za sastav, također zbog ozljeda neće konkurirati Trebotić i Delić – rekao je između ostalog trener Ivković.
Utakmicu Slaven Belupo – Istra 1961 igrat će se od 16 sati a vodit će je Marko Matoc (Zaprešić), dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić (Vrbovec) i Marko Stolnik (Varaždin). Četvrti je Tomislav Bionda (Zaprešić), delegat Ivor Grba (Strmec), a kontrolor Dragutin Poljak (Zagreb).