U OSIJEKU UZ DOBRU IGRU OČEKUJEM I KARAKTERAN PRISTUP – NAGLASIO JE TRENER TOMISLAV IVKOVIĆ

01.12.2017.


Slaven Belupo u 18. prvoligaškom kolu gostuje kod Osijeka s kojim će igrati u subotu (15 sati) na njegovom stadionu.

Iako su Osječani ovog tjedna s Hajdukom ispali iz Hrvatskog kupa našu momčad sigurno očekuje vrlo zahtjevna utakmica u kojoj će domaćin tražiti sva tri boda, kako bih se ispravili za propust koji im se dogodio sa Splićanima.

–  Svjesni smo težine zadatka koji nas očekuje u Gradskom vrtu, no mi smo u posljednja dva kola postigli pobjede u kojima smo djelovali organizirano i disciplinirano. Rekao sam igračima da od njih uz dobru igru očekujem i karakteran pristup, jer samo tako možemo računati na ishod s kojim bi bili zadovoljni – kazao je trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:

Uvjeren sam da će to biti kvalitetnu utakmicu u kojoj moramo iskoristiti ono najbolje što imamo, dok neke mane moramo odbaciti. Vidjet ću s kojim ćemo sastavom istrčati, što svakako ovisi i početnoj jedanaestorici Osječana – zaključio je trener našeg kluba.

Osječki dvoboj vodit će Duje Struka, dok će njegovi pomoćnici biti Mario Pepur i Hrvoje Radić (svi iz Splita). Četvrti je Ivan Vučković, delegat Željko Poldrug, a kontrolor suđenja Darko Cvitković (svi iz Zagreba).