U OSIJEK ODLAZIMO PO POZITIVAN REZULTAT – KAZAO JE ANTE ČAČIĆ

29.05.2015.


U posljednjem kolu ovosezonskog prvenstva Slaven Belupo u subotu gostuje kod Osijeka koji na ljestvici zauzima pretposljednje mjesto i koji se grčevito bori za prvoligaški opstanak.
Nema dvojbe da je to za Osječane utakmica od najvećeg značaja i da će učiniti sve kako bi iz tog ogleda izašli kao pobjednici, dok u našem klubu vjeruju da će u slavonskoj metropoli postići dobar rezultat.
Ne zanima nas trenutačni plasman Osijeka na ljestvici i mogu reći da odlazimo po pozitivan ishod. Iako ćemo biti oslabljeni nenastupanjem većine standardnih igrača, zbog ozljeda i žutih kartona, uvjeren sam da će naša momčad izgledati jako dobro i pokazati kvalitetan nogomet. Prigodu za nastup dobit će nekoliko mladih igrača koji su željni afirmacije i od njih očekujem da pokažu koliko vrijede i da Slaven Belupo na njih može najozbiljnije računati – istaknuo je trener farmaceuta Ante Čačić na današnjoj konferenciji za novinare i dodao:
Tko će ispasti iz prvoligaškog društva nije naša briga već ćemo biti usredotočeni samo na našu igru u kojoj ćemo nastojati pokazati da smo zasluženo u sredini ljestvice – zaključio je Ante Čačić.
Utakmica u Osijeku počinje u 19 sati a vodit će je Fran Jović iz Zagreba. Njegovi pomoćnici bit će Dražen Fajer (Bjelovar) i Saša Fegeš (Nedelišće). Četvrti sudac jeŽeljko Frković (Gospić), a delegat Tomislav Gjajić (Kutjevo).
Nakon osječke utakmice nogometaši Slavena Belupa odlaze na zasluženi odmor, dok je početak priprema za novu sezonu predviđen za 10. lipnja.