U NEDJELJU NAS OČEKUJE TEŠKA UTAKMICA ALI BODOVI OSTAJU U KOPRIVNICI – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

16.02.2018.


Nakon trodnevnih priprema u Medulinu gdje su boravili zbog snježnih travnjaka na koprivničkom stadionu, nogometaši Slavena Belupa će u sklopu 22. kola u nedjelju ugostiti vinkovačku Cibaliu.

Bit će to prvi ovogodišnji prvenstveni susret naše momčadi pred njenim navijačima u kojem je za očekivati da će se predstaviti u dobrom izdanju, iskoristiti prednost domaćeg terene i osvojiti sva tri boda.

Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica, Vinkovčani s Hajdukom nisu izgledali tako slabo kako pokazuje rezultat i moramo biti oprezni. Sigurno će biti jako motivirani, ali mi također izgledamo mnogo bolje nego jesenas. Vjerujem da će vremenske prilike biti povoljne, da će teren biti dobar za igru i da ćemo se pokazati u pravom svjetlu. Igrat ćemo brzo i nadam se da će naši navijači nakon utakmice biti zadovoljni te da ćemo osvojiti bodove – kazao je Tomislav Ivković trener Slavena Belupa.

Za očekivati je da će s Vinkovčanima istrčati sastav koji je u prošlom kolu osvojio bod s Interom u Zaprešiću i pokazao vrlo dobru igru.

Utakmica će početi u 17 sati a vodit će je Dalibor Mlakar iz Zagreba. Njegovi pomoćnici bit će Igor Krmar također iz Zagreba i Davor Kožarec iz Domaslovaca. Četvrti je Ivan Vučković (Zagreb), a delegat Tomislav Gjajić (Kutjevo).

Ovog tjedna polaznici Škole nogometa i njihovi treneri kao i klupski djelatnici očistili su od snijega glavni travnjak na Gradskom stadionu tako da bi uvjeti za igru trebali biti znatno bolji nego što su bili u Zaprešiću.