U NAŠEM KLUBU U SUSRETU S LOKOMOTIVOM OČEKUJE SE PRVA PROLJETNA POBJEDA

31.03.2017.


U Slavenu Belupu itekako su svjesni vrlo važnog susreta s Lokomotivom koja u subotu u sklopu 26. prvoligaškog kola gostuje u Koprivnici.

Nitko ne dvoji da je to utakmica od najvećeg značaja u kojoj bi naša momčad trebala osvojiti sva tri boda i pokazati, da uz dosadašnje dobre igre u kojima su nažalost izostali rezultati mora doći i do pobjedničkog uspjeha.

Vrijeme je za sva tri boda s kojima bi postigli  prvu proljetnu pobjedu. Analizirali smo naše dosadašnje nastupe, tražili uzroke koji su nam uskratili nekoliko vrlo važnih bodova i nadam se, da ćemo konačno i mi biti ti koji će se na kraju radovati – kazao je trener Slavena Belupa Željko Kopić koji je  iskoristio prvenstvenu stanku upravo za ogled s Lokomotivom i nastavio:

U potpunosti smo spremni za subotnju utakmicu, ništa nismo prepustili slučaju i vjerujem da ćemo bodovno uspjeti. Lokomotiva je kvalitetna momčad koja ima nekoliko mladih reprezentativaca i zbog toga moramo biti oprezni. Usto, trebamo biti jako koncentrirani svih 90 minuta u obrani i napadu i ne se dovesti u situaciju kao na nekim dosadašnjim utakmicama, da nas pojedinačne greške odvedu u krivi smjer – zaključio je trener Kopić.

Zbog tri javne opomene za našu momčad neće nastupiti mladi reprezentativac Nikola Katić, te Nikola Pokrivač koji još nije spreman, dok će za sastav kandidirati oporavljeni Božo Musa.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu s početkom u 15 sati a vodit će je Dario Bel, dok će njegovi pomoćnici biti Dejan Berger i Marjan Tomas (svi iz Osijeka). Četvrti sudac je Mario Zebec (Cestica), a delegat Damir Čilić (Vinkovci).