U NAŠEM KLUBU SU SVJESNI DA IH U OSIJEKU OČEKUJE VRLO TEŠKA UTAKMICA

22.10.2015.


Sutrašnja utakmica s Osijekom na njegovom travnjaku u Gradskom vrtu itekako je važna za Slaven Belupo koji na ljestvici ima četiri boda više od svog domaćina i vjeruje da će ostati nepobijeđen u ovom susretu.
Bit će to za nas vrlo zahtjevna utakmica, Osječani hvataju posljednji vlak i zato se moramo baciti na glavu ako se želimo vratiti na pravi kolosijek. Očekujem maksimalnu borbenost cijele momčadi, jer samo tako možemo računati na pozitivan rezultat – kazao je Željko Kopić trener Slavena Belupa i nastavio:
Igramo dobro, ali nažalost već dugo nismo pobijedili. Iako sam rodom iz Osijeka mene zanima samo Slaven Belupo s kojim želim imati što bolje rezultate. Na raspolaganju imam sve raspoložive snage, a tko će istrčati u sutrašnjem ogledu odlučit ću prije utakmice – završio je trener našeg kluba dok je njegov kapetan Mateas Delić dodao:
U Osijeku smo uvijek dobro igrali i našu posljednju gostujuću pobjedu također smo postigli na osječkom travnjaku. Svjesni smo da nas očekuje težak susret, naši domaćini imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača, respektiramo ih, ali uz veliku borbenost možemo do uspješnog rezultata – istaknuo je Mateas Delić.
Utakmica se igra u petak s početkom u 18 sati, a vodit će je splitski sudac Duje Strukan. Njegovi pomoćnici bit će Goran Perica iz Šibenika i Mario Pepur, također iz Splita. Četvrti je Dalibor Mlakar (Zagreb), a delegat Damir Čilić (Vinkovci).