U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI FARMACEUTI SU OSTVARILI NAJUVJERLJIVIJU POBJEDU!

01.12.2014.


Navijači Slavena Belupa nakon utakmice sa Zadrom u najboljem jesenskom raspoloženju napustili su koprivnički stadion.

Uz tri osvojena boda i pomak na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice farmaceuti su postigli i najuvjerljiviju pobjedu, s četiri postignuta pogotka u gostujućoj mreži.

Nema dvojbe, da s dolaskom trenera Ante Čačića Koprivničanci igraju odličan nogomet i najavljuju bolje prvoligaške dane od dosadašnjih.

Očekivao sam da ćemo igrati bolje i da će momčad ići uzlaznom linijom. Imamo potencijal što sam uočio već na samom dolasku, a tu su još iskustvo i mladost. Sretan sam što smo se tako brzo dignuli i u kontinuitetu počeli skupljati bodove. Ostvarili smo dvije pobjede i jedan neodlučeni rezultat, postigli pet, a nismo primili ni jedan pogodak. Uz treninge nastojao sam i kroz razgovore s igračima učiniti poboljšanje i u tome sam uspio. Za nas je utakmica sa Zadrom bila od najveće važnosti jer smo je jednostavno morali dobiti i u tome smo uspjeli. Naša je pobjeda uz četiri postignuta pogotka mogla biti još izraženija – istaknuo je Ante Čačić i dodao:

Do kraja jesenske sezone očekuju nas još dvije gostujuće utakmice, ali mislim da uz ovakav pristup možemo sa svakim računati na povoljan rezultat. Sada idemo kod Osijeka koji se kao i mi nalazi u borbi za opstanak, što je za njih kao domaćine veći pritisak. No mi u taj susret moramo ući na dosadašnji način i onda vjerujem da neće biti problema. Sa Zadranima smo bili rastrčani i vrlo angažirani, što očekujem i u Osijeku– zaključio je Ante Čačić.

I još nešto!

Sa Splitom, Lokomotivom u gostima i Zadrom obrana naše momčadi nije primila pogodak, što je rezultat odgovornog pristupa cijelog sastava, posebno vezne linije u kojoj se vidi mirnoća i cjelovitost u igri. Slaven Belupo sada posljednjem Zadru bježi pet bodova, a isti broj bodova ga dijeli od četvrtoplasirane Lokomotive. Svjestan je toga i trener Čačić koji vrlo smireno razmišlja o svemu i vuče poteze koji mu daju za pravo da su farmaceuti momčad za veće dosege od dosadašnjih.