U MEDULINU KREĆEMO S PRVIM PROVJERAMA IGRAČA ZA PROLJETNO PRVENSTVO – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

14.01.2016.


Nakon prijepodnevnog treninga koji se održavao u nekoliko skupina Slaven Belupo je danas otputovao na desetodnevne pripreme u Medulin, gdje će odigrati prve prijateljske utakmice za proljetni dio prvenstva.
Iako nam vremenske prilike nisu bile naklonjene, posebno prvih dana, u potpunosti smo ispunili program prvog dijela priprema na kojima smo najviše radili na tjelesnoj sposobnosti svakog igrača. Zadovoljan sam obavljenim i sada nam u Medulinu predstoji drugi dio plana gdje ćemo nastojati još više poboljšati tjelesnu pripremljenost svakog pojedinca uz odigravanje prijateljski utakmica na međunarodnom turniru Arena cup. Prigodu za nastup dobit će svi igrači koji se nalaze u Medulinu kako bih se uvjerio u njihove mogućnosti – rekao je prije odlaska u Medulin trener našeg kluba Željko Kopić.
U Medulin je otputovalo 25 igrača i tri vratara među kojima nije bilo najboljeg jesenskog strijelca Muzafera Ejupija koji je nakon lakše operacije koljena ostao na rehabilitaciji u Koprivnici, kao niti Filipa Mihaljevića koji će potražiti novu sredinu.
Od igrača koji će nastojati izboriti status prvotimca su Kubayashi Zach iz SAD-a koji je kratko vrijeme boravio u njemačkom Werderu i švicarskom Baselu te Nikola Leko koji je igrao za Posušje i Široki Brijeg, kao i mladići iz klupske škole nogometa: Zvonimir Šarlija, Matko Zirdum, Kristijan Bistrović i Marko Bubnjić.

U Medulin su uz stručni stožer otputovali: Rozman, Marković i Bilandžić (vratari), Bubnjić, Zirdum, Bistrović, Šarlija, Musa, Zach, Leko, Martinaga, Međimorec, Katić, Crepulja, Savić, Brlek, Paracki, Arap, Delić, Križman, Purić, Barić, Gregurina, Marciuš, Štiglec, Jambor, Ozobić i Peričić.