U MARTINU NA MURI BEZ POBJEDNIKA U SUSRETU SLAVEN BELUPO II – “REPKA” (U-19)

08.07.2016.


Prijateljska utakmica

Kombinirana momčad Slavena Belupa sastavljena od mladih snaga koje se nalaze na pripremama i novopridošlih igrača odigrala je u četvrtak u Sv. Martinu na Muri prijateljski susret s odabranicima hrvatske vrste U-19, koja se priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.
U vrlo dobroj utakmici susret je završen bez pobjednika – 1:1.
Na samom početku susreta B sastav Slavena Belupa imao je dvije vrlo izgledne prigode koje nisu iskoristili Arap i Barić da bi “repku” u vodstvo doveo Martinović u 32. minuti.
U nastavak susreta mladi farmaceuti su krenuli snažnije,imali više od igre i zasluženo izjednačili 10-tak minuta prije kraja.
Jajalo je izveo udarac iz kuta, pred vratima Letice najviše je skočio novopridošlistoper naše momčadi Jovičić i glavom neobranjivo pogodio reprezentativnu mrežuza konačnih – 1:1.
HRVATSKA U-19: Letica, Hudeček, Erlić, Soldo, Anočić, Moro, Fintić, Knežević, Martinović, Balić, Lovren (još su igrali: Nevistić, Čabraja, Kulenović, Jakić, Brodić, Božić, Ivanušec, Špoljarić, Turčin, Borovec, Plantak).
Izbornik: Ferdo Milin.
SLAVEN BELUPO: Bilandžić (od 46. Kurtanjek), Šarlija (od 46. Bistrović), Katić, Jovičić, Martinaga, Arap (od 60. Jajalo), Helder, Burić, Barić, Ivanovski, Zakarić.
Trener: Željko Kopić.