U MALOM LOŠINJU NAJVIŠE SE RADI NA TJELESNOJ PRIPREMELJENOSTI

13.01.2015.


Nogometaši Slavena Belupa provode prvi dio priprema u Malom Lošinju, koje će završiti 15. siječnja kada se vraćaju u Koprivnicu.

Na lošinjskim treninzima najviše se radi na stjecanju tjelesne pripremljenosti kako bi koprivnička momčad što spremnija dočekala proljetno prvenstvo koje počinje već 6. veljače (petak) utakmicom Split – Istra 1961, dok će Slaven Belupo 8. veljače (nedjelja) biti domaćin Zagrebu.

Na pripremama u Malom Lošinju sve teče prema predviđenom planu i programu koji je zacrtao glavni trener Ante Čačić.

Svega dva dana kasnije 18. siječnja farmaceuti će se opet otisnuti na more gdje će se tjedan dana pripremati u Medulinu i sudjelovati na međunarodnom turniru Arena cup.

U svom prvom nastupu na spomenutom turniru suparnik će im biti OFK Beograd (19. siječnja), a zatim će igrati sa zagrebačkom Lokomotivom (21. siječnja) iz čijih je redova u naš klub prije početka zimskih priprema došao mladi hrvatski reprezentativac Petar Mišić.

Utakmica za treće, odnosno za prvo mjesto na Arena cupu igrat će se 24., odnosno 25. siječnja kada će se Slaven Belupo vratiti u Koprivnicu i nastaviti s pripremama za proljetni prvoligaški start.