U KRANJČEVIĆEVU PO POZITIVAN REZULTAT

28.04.2011.


Nogometaši Slavena Belupa u petak 29. travnja u sklopu 27. prvoligaškog kola gostuju kod Zagreba u Kranjčevićevoj, koji na ljestvici ima tri boda manje i također se nalazi u nezavidnom položaju.
Za sutrašnju utakmicu trener farmaceuta Roy Ferenčina na raspolaganju ima sve raspoložive snage, osim Jurakića i Marčinkovića koji su ozlijeđeni.
Za nas kao i za Zagreba utakmica u Kranjčevićevoj je od velike važnosti i nadam se da ćemo je uspješno privesti kraju. Neće nam biti lako jer „pjesnici" imaju kvalitetan i iskusni sastav, u njihovom napadu igra trenutačno vodeći strijelac Krstanović i moramo biti oprezni. Učinit ćemo sve da postignemo pozitivan rezultat i da se u Koprivnicu vratimo nepobijeđeni. U Kranjčevićevoj će istrčati sastav koji je od prve minute krenuo s Hajdukoma – kazao je Roy Ferenčina trener Slavena Belupa, dok je vezni igrač naše momčadi Aljoša Vojnović istaknuo:
Nesretno smo izgubili s sa Splićanima, iako smo po mom mišljenju igrali dobro. Sa Zagrebom moramo biti još bolji i vjerujem da možemo ostati neporaženi. Nadam se, da ću i ja proraditi i da ću biti na višoj razini nego u dosadašnjim utakmicama – završio je Vojnović.