U KRANJČEVIĆEVOJ NAS ZANIMA SAMO POZITIVAN REZULTAT – REKAO JE TRENER SLAVENA BELUPA

29.04.2016.


Ovog vikenda, točnije u subotu Slaven Belupo gostuje kod Zagreba u Kranjčevićevoj u sklopu 34. prvoligaškog kola.
Nakon pobjede u prošlom ogledu s Interom iz Zaprešića na koprivničkom stadionu, farmaceuti s optimizmom odlaze kod “pjesnika” koji su u zadnje dvije utakmice postigli stopostotni učinak i vjeruju da bi se mogli spasiti od izravnog ispadanja iz prvoligaškog natjecanja.
Imamo obvezu da preostala tri prvenstvena susreta odigramo maksimalno odgovorno i postignemo rezultat s kojim bih mogli osvojiti šesto mjesto. Uopće ne razmišljamo koji se klub nalazi u kakvoj situaciji već samo o svojoj igri i osvajanju bodova. Još nisam odlučio koja će jedanaestorica istrčati u Kranjčevićevoj, što ću odlučiti uoči utakmica – kazao je na redovitoj konferenciji za novinare trener naše momčadi Željko Kopić i dodao:
Zagreb je na posljednja dva ogleda pokazao da je u dobroj formi, sigurno je jako motiviran, ali mi o tome ne razmišljamo već nas zanima samo naša igra i pozitivan rezultat – završio je Kopić.
Utakmicu u Kranjčevićevoj koja počinje u 15 sati vodit će Ivan Bebek iz Rijeke, dok će njegovi pomoćnici biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Robi Kezele (Rijeka). Četvrti sudac je Marko Matoc (Zaprešić), a delegat Miroslav Vitković (Vinkovci).