U KOPRIVNICI KVALIFIKACIJSKA UTAKMICA HRVATSKA – GRUZIJA

24.08.2015.


Slaven Belupo će biti domaćin još jedne reprezentativne utakmice!
Na Gradskom stadionu 3. rujna odigrat će se kvalifikacijski susret mladih reprezentacija Hrvatske i Gruzije (U-21) za odlazak na Europsko prvenstvo, a utakmica će početi u 16 sati.
Kako bi se utakmica promovirala na najbolji način i kako bi posjećenost bila na najvišoj razini uz veliku podršku navijača reprezentaciji Hrvatske, naš je klub već krenuo s organizacijom tog susreta.
Za reprezentaciju U-21 čiji je izbornik Nenad Gračan nastupit će svi najkvalitetniji mladi igrači s kojima Hrvatska u ovom trenutku raspolaže, a predvodit će ih Alen Halilović, Mario Pašalić, Anton Ćorić, Marko Rogo, Andrija Balić, Nikola Vlašić, te igrač našeg kluba Petar Brlek i ostali.
Zato pozivamo poklonike nogometa sjeverozapadnog dijela i cijele Lijepe naše …da 3. rujna dođu na koprivnički stadion i bodre mlade hrvatske reprezentativce.
Po protokolu u utorak 1.rujna u 17 sati bit će službeni trening reprezentacije Hrvatske na Gradskom stadionu, a u srijedu 2. rujna vjerojatno u 18 sati i službeni trening reprezentacije Gruzije.