U GRAD NA DRAVI ODLAZIMO PO POZITIVAN REZULTAT

20.04.2016.


Utakmicom Osijek – Slaven Belupo koja se igra u četvrtak na osječkom stadionu zatvorit će se 32. prvoligaško kolo.
Susret s Osijekom koji ima tri boda manje od naše momčadi trebao bi biti ogled prestiža u borbi za što bolji plasman u drugoj polovici ljestvice i mirniju prvenstvenu završnicu.
Hajduk smo apsolvirali, ostao je iza nas i potpuno smo okrenuti Osijeku. Maksimalno smo koncentrirani na sutrašnji susret sa željom da postignemo dobar rezultat i pokažemo kvalitetu koju imamo. Kao i svakoj utakmici, pa tako i osječkoj pristupamo najozbiljnije i nadam se ćemo na kraju biti zadovoljni – kazao je na pressici uoči susreta trener Slavena Belupa Željko Kopić i dodao:
Osijek je dobra momčad, ali i mi imamo svoje prednosti koje ćemo iskazati na travnjaku u Gradskom vrtu i zbog kojih očekujem da ostvarimo što je za nas najpovoljnije – zaključio je Željko Kopić koji ima manjih problema sa standardnim sastavom zbog lakših ozljeda, viroze i koji će odrediti uoči utakmice
Osječki susret koji će početi u 19 sati vodit će trojka iz Splita na čelu s Duje Strukanom, dok će njegovi pomoćnici biti Mario Pepur i Hrvoje Radić. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika, a delegat Tomislav Gjajić iz Kutjeva.