U GOSTIMA KOD SPLITA OČEKUJEM DOBAR REZULTAT – ISTAKNUO JE ŽELJKO KOPIĆ

20.10.2016.


Slaven Belupo u petak gostuje kod Splita koji trenutačno na prvoligaškoj ljestvici zauzima posljednje mjesto s četiri osvojena boda i bez pobjede u 13 dosadašnjih kola.
Iako su Splićani na samom začelju naša momčad s oprezom odlazi u Park mladeži, jer su njeni domaćini u prošlom kolu s Hajdukom na Poljudu pokazali dobru igru i zamalo ostali nepobijeđeni.
Svjesni smo važnosti utakmice u kojoj i mi i Split očekujemo dobar rezultat i zbog toga moramo biti na visokoj razini ako želimo osvojiti bodove. Za naš sastav konkuriraju Stevanović i Bouadla tako da ću imati veći izbor igrača, a koja će jedanaestorica istrčati odlučit ću prije utakmice. Vrijeme je da osvojimo sva tri boda, ali doći do njih neće biti lako – istaknuo je na pressici prije odlaska u Split trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Poštujemo naše domaćine u čijoj ekipi ima nekoliko kvalitetnih igrača, ali mislim da ih možemo iznenaditi. Najvažnije da zaustavimo njihove napadače, dok bi naši trebali proraditi i krenuti s pogocima. Naša obrana također mora biti oprezna i nastojati odigrati bez pogrešaka – zaključio je Željko Kopić.
Utakmica se igra u 18 sati, a vodit će je Dalibor Mlakar iz Zagreba. Njegovi pomoćnici bit će Jerko Crnčić (Vrbovec) i Vedran Đurak (Stupno). četvrti je Narko Cestarić, a delegat Davor Ivić (obojica iz Siska).