U ANTALYJI SU ODLIČNI UVJETI ZA RAD

30.01.2010.


Nakon dolaska u Antalyju, gdje su se smjestili u holetu Kremelin Palace, nogometaši Slavena Belupa održali su u subotu prije podne prvi trening u Sportskom centru Topkapi.
– Imamo odlične uvjete za rad, tereni su vrlo dobri, svi su igrači u trenažnom procesu osim Gregurine koji radi odvojeno, ali očekujem da se uskoro priključi ostalim igračima – kazao je trener Slavena Belupa Zlatko Dalić i nastavio:
Prvu provjeru na pripremama u Turskoj imat ćemo u utorak kada se sastajemo s Dinamom iz Bukurešta, u četvrtak ćemo igrati s kineskim Shandongom Lungenom, a u subotu s korejskim Inchen Unitedom. U tim utakmicama dijelit će se dresovi za najbolju jedanaestoricu – završio je Zlatko Dalić.
Od hrvatskih prvoligaša na pripremama u Antaliyi još se nalaze Dinamo, Zagreb, Osijek, Rijeka, Međimurje i Hrvatski dragovoljac, te niz klubova iz Europe i Azije. Zajedno sa Slavenom Belupom u hotelu Kremelin Palace nalazi se i kineski Shandong Luneng kojeg vodi trener Branko Ivanković, čiji je pomoćnik donedavni sportski direktor faramaceuta Rajko Magić