TRI PROVJERE SLAVENA BELUPA NA KRKU

18.01.2011.


Nakon što su u ponedjeljak stigli na otok Krk nogometaši Slavena Belupa smjestili su se u hotelu u Malinskoj odakle svakodnevno odlaze na treninge na pomoćni travnjak mjesnog hrvatskog trećeligaša Krka, kao i na teren Omišlja.
Farmaceuti će za vrijeme desetodnevnog boravka na Krku održati 22 treninga i odigrati tri prijateljske utakmice. Prva će biti s Rijekom 22. siječnja (subota), a dan kasnije sastat će se s Omišljem. Obje utakmice igraju se u 14 sati. U srijedu 26. siječnja Slaven Belupo će u 15 sati igrati s Krkom, a dan kasnije vraća se u Koprivnicu.
Naglasak priprema na Krku bit će na tjelesnoj pripremi svakog igrača, posebno Rogulja i Pape koji su dulje vrijeme bili ozlijeđeni. Pod posebnim nadzorom klupskih fizoterapeuta Koščaka i Hošnjaka na Krku se priprema i Tomislav Bušić, čije se uključenje u puni trenažni proces očekuje u prvoj polovici veljače.
Uz trenera Petkovića s 27 igrača koji se nalaze na pripremama rade njegovi pomoćnici Pavo Crnac i Srećko Žuljić, te trener vratara Branko Bali.