Treneri Škole nogometa položili UEFA A licence

15.06.2021.


Četiri trenera Škole nogometa NK Slaven Belupo, Mario Gregurina, Oliver Kihas Drvosek, Vedran Purić i Matija Škrinjar, uspješno su završili školovanje na akademiji Hrvatskog nogometnog saveza za trenere s UEFA A licencom, drugim najvišim stupnjem trenerskog obrazovanja.

– Sretan sam što sam stigao do UEFA A licence. Ipak, svakodnevna edukacija i napredak u trenerskom znanju mi je važniji od same licence. Vidim se u budućnosti u trenerskom poslu i cilj mi je kroz par godina završiti i PRO licencu. Uživam u radu u Slaven Belupu i radu s mladim i talentiranim nogometašima – rekao je Gregurina.

– Svakodnevni rad s mlađim kategorijama me veseli i ispunjuje i zato mi je drago da korak po korak idem prema najvišem stupnju obrazovanja za nogometnog trenera. Cilj mi je na najbolji mogući način svoje nogometno znanje prenijeti na nogometaše naše Škole nogometa i zato je svakodnevni napredak mene kao trenera i osobe izuzetno bitan – objasnio je Kihas Drvosek.

– UEFA A licenca je samo još jedna od stepenica u mojem školovanju jer je moj krajnji cilj završiti UEFA PRO licencu. Naravno, želim se svakodnevno educirati, napredovati i učiti jer nogomet i sve što ga okružuje napreduje velikom brzinom. Škola nogometa Slaven Belupa ide korak po korak prema naprijed i drago mi je da mi treneri svojim educiranjem i kasnije prenošenjem znanja pomažemo u tome – rekao je Purić.

– Svaka pročitana knjiga i odslušan seminar i edukacija nosi nova razmišljanja, poglede i iskustva. Tako i završetak obrazovanja na predzadnjem stupnju školovanja Akademije HNS-a nosi zadovoljstvo i napredak, što operativno, što praktično. Sretan sam i zadovoljan završenim obrazovanjem za nogometnog trenera UEFA A licence, a također sam sretan i zadovoljan što se mogu dalje razvijati kao trener i osoba u klubu poput Slaven Belupa – zaključio je Škrinjar.

Dokaz je ovo da naši treneri u Školi nogometa napreduju iz dana u dan kako bi svoje znanje prenosili na buduće generacije nogometaša koji će braniti boje seniorske momčadi Slaven Belupa.

Čestitamo našim trenerima!