Trener Zoran Zekić nakon poraza od Dinama

01.10.2022.


Nogometaši Slaven Belupa poraženi su od Dinama u 11. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige rezultatom 4:1. Trener Zoran Zekić nije mogao biti zadovoljan nakon utakmice u Zagrebu.

– Prije svega čestitao bih Dinamu na zasluženoj pobjedi. Mislim da je ipak na kraju rezultat malo preizražen što se tiče golova. Do tog nesretnog penala bio sam jako zadovoljan. Posebno akcijom kod gola i visokim presingom. Jednostavno Dinamo kazni svaku tvoju grešku, a mi smo ih danas napravili malo previše. U nekim situacijama poslije 2:1 bili previše indolentni, ali pripisat ću to mladosti i neiskustvu. Danas je bio veliki broj igrača koji su prvi put nastupili na Maksimiru.

Dojam je da je do 2:1 utakmica bila izjednačena.

– Da, bilo je izjednačeno. Naravno da te Dinamo lomi svojim ritmom, svojim tehničkim i brzinskim rješenjima, ali im nismo dozvolili previše prilika. Nažalost, dobili smo prvi gol na način na koji smo dobili. Iza tog pogotka Dinamo se nije uspio nametnuti na način na koji su oni htjeli. Mi smo dobro parirali, prema naprijed smo bili opasni koliko smo mogli biti, na kraju i izjednačili.

Za osam dana slijedi utakmica s Osijekom.

– Nadam se zaista da će se oporaviti veći broj igrača, da budemo što konkretniji i opasniji te da povećamo roster. Svaka utakmica je jako bitna u HNL-u, svaki bod je jako bitan bez obzira protiv koga igraš. Ja ne volim gubiti pa taman da igram protiv Dinama u ovakvom izdanju.