Trener Zoran Zekić nakon Osijeka

09.10.2022.


Nogometaši Slaven Belupa poraženi su od Osijeka rezultatom 0:4 u 12. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige. Trener Zoran Zekić nije skrivao nezadovoljstvo nakon utakmice.

– Da sam u bilo kojoj drugoj situaciji, da nemam ovoliku odgovornost prema klubu, iste sekunde bih podnio ostavku. Jednostavno nismo izgledali dobro, nismo danas izgledali kao prvoligaška momčad. Dobili smo tako jeftine golove ponovo i to više nije slučajno kao što nije slučajno zašto nam se to događa. Dok smo bili 200% unutra, dok smo disali kao jedan, dok smo znali tko smo i što smo, to je izgledalo puno bolje. Naravno da ja preuzimam odgovornost. Činjenica da smo napravili svega osam faulova je činjenica koja me najviše žalosti, a nije ni slučajno da Osijek četiri puta pukne na gol i četiri puta zabije. U životu ništa nije slučajno.

Naša momčad mora vratiti zajedništvo u svlačionici.

– Bilo je i dosad napeto, ali smo se drugačije ponašali i drugačije igrali, drugačije se ponašali životno. Možemo sada pričati koja su bila razmišljanja do prije tri mjeseca, di će se Slaven nalaziti i onda sve razuvjerili svojom igrom i ponašanjem, a sad smo u situaciji da je već upaljena lampica za ozbiljnost jer dobit osam golova u zadnje dvije utakmice je nogometno pomalo degutantno, a i nije lijepo za vidjeti. Moraš znati jesi li momčad koja se brani ili momčad koja napada ili nisi ništa, a mi trenutno nismo ništa.