Trener Zekić uoči utakmice s Osijekom: “Gostujemo kod trenutno najbolje momčadi u Hrvatskoj, ali predaje nema, borit ćemo se cijelu utakmicu”

30.11.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 16 sati gostovati na Gradskom vrtu kod Osijeka. Utakmica će se igrati u sklopu 1/4 finala Hrvatskog nogometnog kupa, a najavio ju je trener naše momčadi Zoran Zekić.

– Kup je specifičan i vjerujem da će tako biti i sutra. Gostujemo kod trenutno najbolje momčadi u Hrvatskoj, ali ne mislimo se predati. Kada smo već došli do ove faze natjecanja, želimo napraviti sve i proći dalje. Neće biti nimalo lako, svjesni smo toga, ali borit ćemo se svih 90 ili više minuta. U našoj situaciji, potreban nam je svaki dobar rezultat.

Sastav naše momčadi trener Zekić odredit će sutra uoči utakmice.

– Imamo par problema, ali razmišljamo i o stabilnosti u prvenstvu. Ne smijem riskirati s nekim igračima koji su se tek nedavno vratili. Vidjet ćemo sutra tko će igrati, ali na terenu će igrati najboljih 11 igrača u ovom trenutku koje mogu poslati na teren.

Domaćin je veliki favorit, ali Slaven Belupo ne ide u Osijek s ‘bijelom zastavom’.

– Osijek ništa neće kalkulirati. Još od mojeg doba tamo svi su pričali o trofeju kao velikoj želji, ali to su stvari o kojima oni razmišljaju, ja sam fokusiran samo na svoju momčad i zanima me samo izvedba moje momčadi. Želim da se poslije utakmice možemo pogledati u oči jer smo dali i oni i ja sve od sebe.