Trener Tomislav Stipić uoči Šibenika: “Čeka nas veliki izazov i teško gostovanje, moramo biti maksimalno koncentrirani i posvećeni momčadi”

23.04.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 31. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati na Šubićevcu kod Šibenika. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U Koprivnici smo dva puta vidjeli remi rezultatima 0:0 i 2:2, dok je u Šibeniku naša momčad slavila golovima Lulića, Etoundija i Knolla s uvjerljivih 0:3. Bit će to i dvoboj ‘susjeda’ na prvenstvenoj ljestvici. Slaven Belupo je trenutno šesti s 31 bodom, dok je Šibenik sedmi s dva boda manje.

– Na početku sezone smo pred sebe stavili zdrava očekivanja. Rezultatski je to bilo šesto mjesto, a potom razvoj momčadi i stvaranje klupskog kapitala kroz razvoj pojedinaca. Na najboljem smo putu da ostvarimo sve naše zadatke. Držimo željenu poziciju, a sve više raznih klubova pokazuje interes za naše pojedince i to nas čini sretnima. Ipak, moramo ostati fokusirani na terenu i završiti započeti posao – rekao je trener Tomislav Stipić.

Slaven Belupo u Šibeniku čeka težak zadatak protiv jako dobre momčadi.

– Šibenik je veliki izazov i teško gostovanje. Moramo tijekom svih 90 minuta biti maksimalno koncentrirani i posvećeni našoj momčadi i zadatku kako smo bili i u utakmicama iza nas.