Trener Tomislav Stipić uoči Intera: “Nitko nam ništa neće pokloniti, čeka nas zahtjevna utakmica!”

28.11.2019.


Nogometaši Slaven Belupa u 17. će kolu Hrvatski Telekom Prve lige snage odmjeriti s Interom iz Zaprešića. Utakmica će se sutra od 17 sati igrati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić.

– Moram priznati jednu stvar. Tko god želi vidjeti neku ljepoticu, tko god misli da će to biti ljepše i bolje nego protiv Lokomotive, neka upali TV i pogleda Premier ligu ili Bundesligu. Nama dolazi jedan iskusan, težak i lukav suparnik, bit će to jako zahtjevna utakmica. Mi se spremamo za to, ali moramo stvarno ići na sto posto da bodovi ostanu kod nas, a to nam je cilj. Prvi put kao da smo na papiru neki favoriti, ali tko to misli, neka se onda još više zabavi s papirom – rekao je Stipić.

Trener naše momčadi neće moć računati na Puclina zbog operacije slijepog crijeva, Božića zbog kartona, te ozlijeđenog Međimoreca.

Inter zaslužuje svaki respekt.

– Nisam stranac u Hrvatskoj, tako se ne osjećam, ali sam možda stranac po radnom stažu u HNL-u. Zanima me svaki detalj, zato sam išao u Zaprešić. To je klub koji me podsjeća na mačku sa sedam života, koji uvijek pokaže svoje pravo lice. Bili su bolji u drugom poluvremenu protiv Rijeke, pojavile su se neke priče o investitoru, ali mi se moramo fokusirati na sebe. Nitko nama u našoj situaciji ništa neće pokloniti, samo će nam pokušati maksimalno odmoći – smatra Slavenov strateg.