TRENER TOMISLAV IVKOVIĆ VRLO JE ZADOVOLJAN PRVIM DIJELOM PRIPREMA

19.01.2018.


Slaven Belupo je završio s prvim dijelom priprema za proljetno prvoligaško prvenstvo, koje su se od 8. siječnja održavale na koprivničkom stadionu i bazenu Cerine.

Uz svakodnevne treninge odigrana je i prijateljska utakmica sa slovenskim trećeligašem Brinjem u kojoj je naša momčad postigla uvjerljivu pobjedu – 8:0.

Prema riječima trenera Tomislava Ivkovića igrači su u potpunosti ispunili zahtjeve stručnog stožera, pokazali visoku razinu odgovornosti što se vidjelo upravo u prvoj provjeri sa Slovencima u kojoj su prigodu za nastup dobili svi igrači koji se nalaze na pripremama.

Prvi dio susreta s Brinjem, kako je rekao Ivković protekao je uz dosta komplikacija u igri prema naprijed, dok se u nastavku zaigralo mnogo bolje uz niz prigoda i nekoliko postignutih pogodaka. Iako će Slaven Belupo u Istri, gdje odlazi u subotu imati nekoliko vrlo jakih utakmica, trenera našeg kluba previše ne zanima rezultat već igra s kojom bi Koprivničanci trebali krenuti u proljetni prvoligaški nastavak.

Očito, da će nastupi u Medulini biti posljednja provjera za svakog igrača i da će nakon tih utakmica Ivković dijeliti majice od 1 do 11, odnosno odrediti sastav s kojim će krenuti u drugi dio prvenstvenog natjecanja.

“Glazura” će svakako biti posljednja pripremna utakmica s mađarskim Ferencvarosem u Budimpešti s kojim će Slaven Belupo odmjeriti snage tjedan dana prije nego što će se sastati u prvoligaškom okršaju s Interom u Zaprešiću.