Trener Tomislav Ivković uoči utakmice s Interom: Radili smo sve da sutrašnji susret dočekamo u najboljoj mogućoj formi

04.11.2018.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 13. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati u Zaprešiću gdje će odmjeriti snage s Interom. Bit će to drugi međusobni dvoboj ovih dviju momčadi u ovoj sezoni. U prvom je slavio Slaven Belupo rezultatom 2:1. Sutrašnju utakmicu najavio nam je trener Tomislav Ivković.

– Volim ovakve utakmice, teške utakmice u kojima je ulog velik i bitan. Očekujem vrlo zahtjevan susret u koji ćemo ući s respektom prema protivniku, ali s namjerom da ga na najbolji mogući način odigramo i dođemo do pozitivnog rezultata.

Otkrio je trener Ivković i koji je recept za sutrašnju utakmicu.

– Recept je da nastojimo držati loptu što više u svom posjedu i da budemo strpljivi. Ako uspijemo u toj svojoj namjeri onda će se sigurno otvoriti prostor u napadu i šansa da ugrozimo gol protivničke ekipe.

Utakmica će se igrati u neobičnom terminu, u ponedjeljak.

– Kod nas u nogometu je to sve normalno. Spremali smo se u normalnom ritmu i nismo razmišljali o danu odigravanja utakmice. Radili smo sve da sutrašnji sraz s Interom dočekamo u najboljoj mogućoj formi, tako smo tempirali i koncipirali treninge kako bi sutra postigli što bolji mogući rezultat.

Sutrašnji dvoboj Intera i Slaven Belupa igrat će se s početkom u 18 sati.