TRENER TOMISLAV IVKOVIĆ NEZADOVOLJAN IGROM S INTEROM

22.01.2018.


Nakon što su jučer otvorili medulinski Arena kup s Interom iz Zaprešića i odigrali 3:3, nogometaši Slavena Belupa su odmah nakon utakmice održali trening kojeg nisu bili pošteđeni niti danas prije podne, a s redovitim vježbanjem će nastaviti i u poslijepodnevnim satima.

Zbog lakših ozljeda susret s Interom propustili su Purić i Pejić, dok su ostali igrači potpuno spremni za najveće napore.

Nisam zadovoljan kako smo igrali sa Zaprešićanima, bilo je dosta grešaka, Inter je djelovao bolje, dok su naši igrači bili neshvatljivo dekoncentrirani. Momčad koja je igrala posljednjih pola sata bila je bolja od one koja je bila na travnjaku prvih 60 minuta, no od svih igrača sam više očekivao – kazao nam je u kratkom razgovoru trener Tomislav Ivković i nastavio:

Uvjeti u Medulinu su jako dobri, organizacija je na visini, vrijeme je također vrlo dobro tako da na sam boravak nemam nikakvih primjedbi. U srijedu nas očekuje nova utakmica a suparnik će nam biti Borac iz Banja Luke koji je u prvom kolu naše skupine bio bolji od Hrvatskog dragovoljca – 1:0. Vjerujem, da ćemo igrati bolje nego s Interom, jer ono što smo prikazali sa Zaprešićanima nije bilo dobro – zaključio je trener Slavena Belupa.